Sammen skaber vi mere

Vi er et dynamisk reklamebureau som løser dine marketingsbehov efter Co-Branding konceptet, hvor den færdige løsning bliver finansieret gennem dine leverandører og samarbejdspartnere. Vi arbejder altid på at lave en skræddersyet løsning til dig, så du altid når ud til de kunder du får det største dækningsbidrag hos. 

Vi har ikke kun fokus på at skabe værdi for din forretning, men absolut også for dine samarbejdspartnere. Dine samarbejdspartnere er vores kunder i morgen, så det er vigtigt at skabe værdi for alle parter og det tager vi selvfølgelig udgangspunkt i.

 

At få udarbejdet en marketingsløsning hos AD BRANDING er uden beregning for dig. Hos AD BRANDING får du en erfaren rådgiver, som kan hjælpe din virksomhed med en professionel og målrettet markedsføring.

AD Branding 2020 RGB logo.png

Vi er et team af meget entusiastiske og positive menesker med en god portion know-how indenfor den kreative grafiske branche, samt salg- og marketing. Vores vision er at skabe den bedste og mest professionelle løsning for dig, med altid opdaterede værktøjer i højeste kvalitet. Vi arbejder hele tiden med vores kunders ideer, og er gode til at realisere dem gennem et højt engagement, bundet op på en god portion forretningsforståelse.

 

Glade kunder er tilfredse kunder, -og det bestræber vi os på hver gang.

Direktør

Jeg har en lang erfaring indenfor reklamebranchen, og det gør mig til en professionel sparringspartner, når I skal eksponere jeres virksomhed. Grundlaget for at lave virkelig god markedsføring er, når man forstår sine kunders kunder, og det gør vi hos AD BRANDING.

Som person er jeg kendetegnet ved at være hjælpsom, ansvarlig og ordentlig. I teamarbejde med kollegaer er jeg vant til at hjælpe, når nogen har brug for hjælp. Jeg behandler andre mennesker, som jeg selv forventer at blive behandlet.

 

Torben Evald

Tlf. +45 53 250 240

IMG_Axel2.jpg

Sales Consultant

Jeg er en kollega med positiv energi og stort drive. Vækst og udvikling er nøgleord for mig. Jeg har en god forretningsforståelse og et stort ønske om at være en del af en proaktiv virksomhed. Jeg byder ind med evner erfaring for struktur, overblik, strategi, organisationsudvikling, salg, kommunikation og projektledelse. Jeg har et skarpt øje for udvikling og vækst og er fokuseret på, hvordan vi hver især bidrager bedst muligt med vores forskellige kompetencer til at opnå fælles mål. Hårdtarbejdende, løsningsorienteret og tillidsvækkende er nøgleord for mig. Det er sådan, jeg skaber resultater og bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø med stort engagement og glæde i hverdagen.

 

Axel Weiglin

Tlf. +45 53 38 94 24